Esta página usa Javascript. Debe activarlo para disfrutar plenamente de su funcionalidad Mutua Advocats - Mutualidad de la Abogacía

Mutua Advocats

Mutua Advocats | Et atenem a la nostra delegació de Barcelona

 
¿Què és la Mutualidad?
Dades econòmiques
Productes
Privilegia
La Mutualidad
Mes de 60 anys amb tu

La Mutualidad de la Abogacía és una entitat asseguradora que opera sense ànim de lucre per oferir als professionals del món del dret, persones del seu entorn familiar i societats professionals la cobertura de totes les seves necessitats de previsió, estalvi i assegurança.

Com a primera mutualitat de previsió social espanyola en dimensió i resultats, es caracteritza per la cerca de les solucions més avantatjoses per als seus associats, en els quals reverteixen tots els seus beneficis, ja sigui directament o a través de la fundació.

La seva activitat s’emmarca, d’una banda, dins del primer pilar de la previsió social, ja que és alternativa al règim públic de Seguretat Social per als advocats que exerceixen per compte propi, que poden substituir l’afiliació al Règim Especial de Treballadors Autònoms, per la contractació de les cobertures de jubilació, defunció, incapacitat permanent i temporal i, si és el cas, dependència, a la Mutualidad, en condicions més avantatjoses a través del sistema de capitalització individual.

És, d’altra banda, una entitat que proporciona als associats, advocats o no, tots els altres sistemes de previsió social complementària que practiquen les entitats asseguradores, amb els avantatges que proporciona la seva dimensió, elevada rendibilitat i costos reduïts.

Finalment, la Mutualidad proporciona als afiliats totes les altres solucions que hi ha al mercat en matèria d’assegurances personals o patrimonials, serveis bancaris concertats i una altra àmplia gamma de productes i serveis que interessen als mutualistes.

Els orígens de la Mutua Advocats se remunten a més de 60 anys enrere

Va ser creada l’any 1948 pels Col•legis d’Advocats de tot Espanya. És una Mutua Advocats que opera sense ànim de lucre per oferir als professionals del món del dret, els seus familiars i les societats professionals (actualment, més de 180.000 mutualistes) la possibilitat de cobrir totes les seves necessitats de previsió, estalvi i assegurança.

Mutua Advocats | Imagen Total Mutualistas

La Mutualidad ha anat evolucionant i adaptant-se als nous temps i, actualment, ja hi ha més de 184.000 mutualistes que confien el seu futur i el de les seves famílies dissenyant el seu sistema d’estalvi i previsió amb la Mutualidad.

 

Total de mutualistes

Mutua Advocats | Total de Mutualistes

Els resultats que obté l’entitat any rere any motiven que el nombre d’associats incrementi les aportacions als plans de jubilació i previsió i les cobertures de les assegurances, i que mobilitzin els saldos de plans de pensions d’altres entitats a la Mutua Advocats.